Anvisningar

Vänligen läs igenom anvisningarna innan ansökan påbörjas.

Anvisningarna för 2019 års ansökningsomgång kommer uppdateras.

Nya sökande

Observera att stiftelsen endast tar emot digitala handlingar via ansökningssystemet här på webbplatsen.

Om man inte har registrerat ett användarkonto tidigare behöver ett konto skapas för att kunna logga in till den personliga sidan, ”Min sida”.

Registrera konto

Klicka på ”Logga in” här till höger och vidare till ”Registrera konto” för att skapa ett konto. Välj ett inloggningssäkert lösenord på minst åtta tecken genom att blanda små och stora bokstäver, siffror och specialtecken. Klicka på ”Skapa användarkonto”.

Ett meddelande skickas till den angivna e-postadressen för verifiering. Klicka på länken som finns i e-postmeddelandet för att verifiera kontot.

Tidigare sökande

Konton skapade inför 2011 års ansökningsomgång eller senare kan användas för inloggning i årets omgång. Kontakta kansliet om e-postadressen är ändrad efter att kontot skapades.

Konton som skapades i samband med 2010 års ansökningsomgång går inte att använda utan ett nytt måste registreras, se ovan.

Min sida/logga in

Via stiftelsens webbplats loggar man in till ansökningssystemet och ”Min sida”. Här skapas ansökan i ett digitalt formulär. Här finns även en översikt över pågående och inlämnade ansökningar. Ännu inte inlämnade ansökningar är fortfarande redigerbara.

Påbörjade ansökningar som inte har lämnats vid ansökningsperiodens slut raderas från systemet inom två månader.

Ansök 2019

Stiftelsens ansökningsomgång för 2019 öppnar i augusti. Mer information kommer.

Min sida
» Logga in